Όλες οι Συνεντεύξεις

Ιατρικές Συναντήσεις

Γεώργιος Ρόκας - Ανεύρυσμα & φλεβικές παθήσεις - 23/11/2019

 

Ο κ. Γεώργιος Ρόκας, αγγειοχειρουργός - αγγειολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνων μιλάει σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή "ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ" και στο Μιχάλη Γκαγιωγιάκη για την στένωση των καρωτίδων, τα ανευρύσματα και τις φλεβικές παθήσεις.

Watch the video
Ιατρός: Γεώργιος Ρόκας
Ειδικότητα: Αγγειολόγος - Αγγειοχειρουργός
Ημερομηνία Εκπομπής: 23-11-2019
Avatar:

Επικοινωνήστε με τον ιατρό

 

Δείτε τη συνέντευξη για το Ανεύρυσμα & φλεβικές παθήσεις

Δείτε τη συνέντευξη για τη Φλεβική Ανεπάρκεια

Δείτε τη συνέντευξη για τις αρτηριακές παθήσεις

Δείτε τη συνέντευξη για τις φλεβικές παθήσεις

Κιρσοί : Πώς θεραπεύονται;

 

Ο κ. Γεώργιος Ρόκας είναι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ειδικευμένος αγγειοχειρουργός στο ΓΝΑ Λαϊκό και Σισμανόγλειο και πρώην επιμελητής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (master) και διδακτορικού (Dr) και επί σειρά ετών ερευνητής στο πειραματικό χειρουργείο του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο αγγειοχειρουργός – αγγειολόγος Γεώργιος Ρόκας στην Αθήνα ασχολείται με τη διάγνωση και τη θεραπεία παθήσεων των αρτηριών, των φλεβών και των λεμφοφόρων αγγείων του σώματος και τη Φλεβική Ανεπάρκεια.

Ο αγγειοχειρουργός – αγγειολόγος Γεώργιος Ρόκας διατηρεί ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας, παρέχοντας υπεύθυνες ιατρικές υπηρεσίες διάγνωσης και αντιμετώπισης των αγγειακών παθήσεων. Διαθέτοντας υψηλή επιστημονική ειδίκευση, ο ιατρός παρέχει ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα σε ασθενείς με παθήσεις που εμπίπτουν στον τομέα της αγγειοχειρουργικής. Εκτός από το ιατρείο του στην Αθήνα, ο αγγειοχειρουργός – αγγειολόγος Γεώργιος Ρόκας διατηρεί επίσης ιατρεία στο Μαρούσι, τη Λαμία και τη Ρόδο.

Η αγγειοχειρουργική ασχολείται με τη διάγνωση και τη θεραπευτική αντιμετώπιση των παθήσεων των αρτηριών, των φλεβών και των λεμφοφόρων αγγείων του σώματος (εκτός των παθήσεων των αγγείων της καρδιάς και του εγκεφάλου).

Ασχολείται με:

  • Διαβητικό Πόδι
  • Χειρουργική Νεφροπαθών
  • Λεμφοίδημα
  • Αρτηριακές Παθήσεις
  • Φλεβικές Παθήσεις
  • Ευρυαγγείες