Όλες οι Συνεντεύξεις

Ιατρικές Συναντήσεις

Γαστροοισοφαγική Παλινδρόμηση - Ιωάννης Καλλιακμάνης

Ο κ. Ιωάννης Καλλιακμάνης, γαστρεντερολόγος, ενδοσκόπος και διδάκτωρ Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών μιλάει σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή "ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ" και στο Μιχάλη Γκαγιωγιάκη για τη Γαστροοισοφαγική Παλινδρόμηση, το φούσκωμα, το ευερέθιστο έντερο, τη δυσκοιλιότητα, την αιμορροϊδοπάθεια κ.τ.λ.

Watch the video
Ιατρός: Ιωάννης Καλλιακμάνης
Ειδικότητα: Γαστρεντερολόγος
Ημερομηνία Εκπομπής: 22-06-2019
Avatar:

Επικοινωνήστε με τον ιατρό

 

Στο Γαστρεντερολογικό Ιατρείο τουκ. Ιωάννη Καλλιακμάνη εκτελούνται ενδοσκοπήσεις (γαστροσκόπηση- κολονοσκόπηση-ορθοσιγμοειδοσκόπηση ) με χορήγηση ήπιας μέθης.γίνεται δοκιμασία ανίχνευσης του ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού( CLO TEST) κατά την διενέργεια της γαστροσκόπησης.

Επιπροσθέτως, εκτελείται η δοκιμασία αναπνοής –Breath Test , επίσης για την ανίχνευση του ελικοβακτηρίδιου του πυλωρού , χωρίς να απαιτείται η γαστροσκόπηση.

Εξέταση για ανεύρεση και παρακολούθηση ενεργού φλεγμονής για τα Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Νοσήματα του Εντέρου με την δοκιμασία κοπράνων με τον δείκτη καλπροτεκτίνη.

Τέλος στο ιατρείο, εφαρμόζεται η προχωρημένη τεχνική της ψηφιακής χρωμοενδοσκόπησης αλλά και την χρωμοενδοσκόπηση με ειδικές χρωστικές.