Όλες οι Συνεντεύξεις

Ιατρικές Συναντήσεις

FASTBRACES - Ίσια δόντια - Ευάγγελος Βιάζης - 29/02/2020

Watch the video
Ιατρός: Ευάγγελος Βιάζης
Ειδικότητα: Οδοντίατρος
Ημερομηνία Εκπομπής: 29/02/2020
Avatar:

Ο κ. Ευάγγελος Βιάζης, χειρουργός οδοντίατρος, μιλάει σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή "ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ" και στο Μιχάλη Γκαγιωγιάκη για τη μέθοδο FASTBRACES για τα ίσια δόντια.

 

Η Fastbraces® Ορθοδοντική Τεχνολογία  προσφέρει στους ασθενείς ίσια δόντια πολύ γρήγορα, χωρίς εξαγωγές σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις ,χρησιμοποιώντας την τεχνολογία, ώστε να μειωθεί το συνολικό κόστος της θεραπείας.

Η Fastbraces® Ορθοδοντική Τεχνολογία επιτρέπει την κίνηση των ριζών των δοντιών προς τις τελικές τους θέσεις από την αρχή της θεραπείας από το πρώτο κιόλας ραντεβού.

Οι ασθενείς μπορούν τώρα να έχουν αποτελέσματα συχνά με μικρότερη ευαισθησία και σε χρόνο που κυμαίνεται από τρεις μήνες εώς ένα έτος. Έχει αναπτυχθεί και δοκιμαστεί τα τελευταία 25 χρόνια και έχει πλέον μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 50 χώρες ανά τον κόσμο. Η Fastbraces® Ορθοδοντική Τεχνολογία είναι γρήγορη, ασφαλής, εύκολη και οικονομικά προσιτή θεραπεία. Με το πατενταρισμένο τριγωνικό σχήμα για τα σιδεράκια, τεχνολογίες αιχμής και ένα ειδικό σύρμα που ενεργοποιείται με τη θερμότητα, η επαναστατική αυτή τεχνολογία φέρνει την καινοτομία στον τομέα της ορθοδοντικής.
Τα παραδοσιακά τετράγωνα σιδεράκια φέρνουν τα δόντια στη σωστή θέση σε δύο στάδια, συνήθως μέσα σε μία χρονική περίοδο περίπου δύο ετών. Κατά τον πρώτο χρόνο, η μύλη του δοντιού μετακινείται για να ευθυγραμμιστεί. Κατά το δεύτερο χρόνο, η θεραπεία απευθύνεται στη θέση της ρίζας του δοντιού. Παρόλα αυτά, τα σιδεράκια που χρησιμοποιούνται με τη Fastbraces® Ορθοδοντική Τεχνολογία λειτουργούν επί τελείως διαφορετικής μηχανικής αρχής. Το πατενταρισμένο σύστημα χρησιμοποιεί ένα καινοτόμο σιδεράκι και ένα ειδικά σχεδιασμένο σύρμα για τη διόρθωση της θέσης της ρίζας του δοντιού, από την αρχή της θεραπείας. Ο συνδυασμός αυτός είναι το κλειδί για την ταυτόχρονη ευθυγράμμιση της ρίζας και της μύλης.