Όλες οι Συνεντεύξεις

Ιατρικές Συναντήσεις

Ινομυώματα & Ενδομητρίωση - Παντελής Τρομπούκης - 14/12/2019

Ινομυώματα & Ενδομητρίωση - Παντελής Τρομπούκης

Ο κ. Παντελής Τρομπούκης, μαιευτήρας, χειρουργός γυναικολόγος, μιλάει σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή "ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ" και στο Μιχάλη Γκαγιωγιάκη για τα ινομυώματα, την πρόπτωση της μήτρας, την ενδομητρίωση και την ατροφία του κόλπου.

Watch the video
Ιατρός: Παντελής Τρομπούκης
Ειδικότητα: Mαιευτήρας, Χειρουργός - Γυναικολόγος
Ημερομηνία Εκπομπής: 14/12/2019
Avatar:

Ο ιατρός κ. Παντελής Τρομπούκης αποφοίτησε από την 3η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Καρόλου στη Πράγα το 2000. Το 2001 πραγματοποίησε δωδεκάμηνη υπηρεσία υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Μετσόβου και το 2003 εννιάμηνη εξάσκηση στη Γενική Χειρουργική, στη Β΄ Χειρουργική κλινική του Π.Γ.Ν. Ασκληπιείον Βούλας.

Από το 2014 είναι ο μόνος Έλληνας ιατρός μέλος και εκπαιδευτής της διεθνούς ομάδας “Winners Project” που προσφέρει επάρκεια και πιστοποίηση στην λαπαροσκοπική και υστεροσκοπική χειρουργική σε γυναικολόγους από όλες τις χώρες. Το πρώτο δε παγκόσμιο συνέδριο πραγματοποήθηκε στην Ελλάδα (Πορτοχέλι Αργολίδας).

Τον Ιούλιο του 2018 εξελέγει μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου “ΙΑΣΩ”.

Aπό τον Σεπτέμβριο του 2018 κατέχει την θέση του Επίκουρου Καθηγητή Μαιευτικής -Γυναικολογίας στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (European University Cyprus).

Έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακό (Master, MSc) στην Παθολογία της Κύησης και Διδακτορική Διατριβή (PhD) με θέμα την Μαγνητική Τομογραφία του εμβρύου με την Α’ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Αλεξάνδρα. Είναι μέλος της Ελληνικής και Ευρωπαικής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοσκοπικής Χειρουργικής (ESGE) καθώς και της Αμερικάνικης Εταιρείας Γυναικολογικής Λαπαροσκόπησης (AAGL). Κατέχει άδεια εκτέλεσης υπερήχων Μαιευτικής -Γυναικολογίας σύμφωνα με υπουργική απόφαση (Αρ. Πρωτ. Γ5α/Γ.Π. 89221).